Coming Soon!

We lanceren binnenkort!

We werken er op het moment hard aan om deze website zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken.

Onze nieuwe website zal in een moderner jasje gestoken worden en onze core business duidelijker doen overkomen.

Tot die tijd zijn wij telefonisch bereikbaar via: 088 0 502 500 of via info@adbeim.nl.

Mocht u ons nog niet kennen, lees dan hieronder wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen in kostenbesparing. Ook al is onze website nog niet up-and-running; wij zeker wel!

Advies

Door onze ervaringen, expertise en goede contacten in de markt is ADBEIM een betrouwbare samenwerkingspartner. ADBEIM voorziet uw organisatie van een onafhankelijk advies dat aansluit op de behoefte en wensen van uw organisatie. Als geen ander zijn wij bekend met de mogelijke valkuilen die schuilen in het maken van deze “complexe” keuzes.

Bemiddeling

Inwinnen van informatie, analyseren van oplossingen en het nemen van een besluit is veelal een eerste stap. Een logisch vervolg daarop is het selecteren van een juiste leverancier en met deze leverancier tot een passende overeenkomst te komen. Door ons uitgebreide netwerk en vele ervaringen met trajecten bij zowel MKB+ als multinationals weten wij als geen ander waar de ruimte zit in overeenkomsten. Prijs is vaak de eerste focus, echter bij het maken van contractuele voorwaarden is veelal meer resultaat te boeken. Onze expertise gaat verder dan alleen een offerte op prijs vergelijken.

Implementatie

IMplementeren begint al bij ADviseren! ADBEIM zorgt ervoor dat wat is geadviseerd en bemiddeld ook correct en naar wens zal worden geïmplementeerd. Een veelal onderschat proces is het juist en volgens afspraak implementeren wat contractueel is overeengekomen. ADBEIM heeft de technische, theoretische, financiële en contractuele kennis in huis en indien gewenst kunnen onze technische collega’s u op locatie bijstaan. ADviseren = A, BEmiddelen = B, maar IMplementeren stopt niet bij I, maar gaat door tot en met naZorg.

[contact-form-7 id="6"]

Benieuwd hoe wij uw traject aanpakken?

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op 088 0 502 502 of via dit contactformulier.