Consultancy

Bouw op 25 jaar ervaring

ADBEIM Consultancy

jaar ervaring

ICT en Telecom is een doolhof als de noodzakelijke kennis ontbreekt.

Onze consultants delen graag hun expertise.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring met grote en middelgrote bedrijven. Daarom voelen we feilloos aan hoe processen verlopen. We houden rekening met emoties, belangen en weerstand. Onze consultants zijn empathische ‘mensen-mensen’ en navigeren met respect voor ieders eigenheid. Zo realiseren we breed gedragen oplossingen voor uw organisatie.

Wij kennen de markt, u kent uw organisatie.

Daarom is samenwerken de snelste route naar succes.

Onze consultants luisteren aandachtig. Wat wilt u bereiken? Wat zijn de ambities van uw organisatie? Waar liggen de kansen voor uw business? Met welke bedreigingen moet u rekening houden? Onze consultants zetten vervolgens alle technische mogelijkheden op een rij. Tijdens dit proces delen we graag onze kennis, voor het allerbeste resultaat.

Project Management

Geen specifieke kennis in uw organisatie? Een langdurig zieke medewerker? Een lastig te vervullen vacature? Vaak zijn dat redenen om een interim consultant in te schakelen. Onze consultants sluiten graag aan bij uw projectteam, om vervolgens uw organisatie te verrijken met actuele kennis en de best passende oplossingen.

De expertise van onze consultants is breed. Ze zijn gepokt en gemazeld in vaste telefonie, mobiele telefonie, telefooncentrales, Multi-DECT oplossingen, Wi-Fi-netwerken, LAN-netwerken, nationale en internationale WAN-netwerken en glasvezel aansluitingen.

Inventarisatie & Workshop

Een goede inventarisatie – met onze zelf ontwikkelde methodiek IDARC® – is nodig om helder te krijgen welke diensten u afneemt. De volgende stap is het interviewen van uw medewerkers. Wat speelt er op het gebied van ICT en Telecom? En welke veranderingen zijn wenselijk om de afdeling nog beter te laten functioneren? Vervolgens maken we een workshop op maat. Zo betrekken we alle stakeholders bij de veranderingen en nieuwe oplossingen. Eerst draagvlak creëren, dan oogsten.

Marktconsultatie & Request For Proposal

We scheppen graag overzicht en duidelijkheid. Wij geven heldere antwoorden op de vraag of de leveranciers de functionaliteiten die u nodig heeft kunnen realiseren. Vervolgens schrijven we – in samenspraak met u – een glasheldere Request For Proposal. Resultaat: RFP die wordt aangeboden bij de juiste partijen.

We begeleiden u bij het hele traject: schrijven van de tender, indienen bij de geselecteerde leveranciers, beantwoorden van de vragen, bewaken van de indientermijnen, beoordelen van de ingediende stukken en het onderhandelen met de leverancier inclusief het opstellen van de overeenkomst.

Implementatie & Beleid

Wanneer is de implementatie geslaagd? Er zijn een paar kritische succesfactoren. Denk aan de communicatie met de leverancier. Aan de afstemming binnen uw organisatie. En aan het indienen van een gedetailleerd projectplan, waarin zaken als call flow, dekkingsgraad van het mobiele netwerk en voorzieningen voor het aansluiten van een vestiging goed zijn doordacht.

Wat u verder van ons mag verwachten? We zorgen dat de nieuwe oplossing aansluit op het bestaande of nog te formuleren beleid. We bewaken de oplevertermijnen. We regelen een soepele overdracht van de werkwijze voor de gebruikers. Tevens borgen wij de handleidingen, instructies en trainingen. We hebben oog voor de medewerkers met wat minder kennis van ICT en Telecom: we houden graag iedereen aan boord.

Maak uw kosten inzichtelijk

We behoeden u voor onnodige kosten. Er is áltijd te besparen.
Kwestie van goed analyseren en scherp onderhandelen.

Wilt u door ons teruggebeld worden om de mogelijkheden te bespreken?

Vul u telefoonnummer en het door u gewenste tijdstip in, dan bellen wij u wanneer het u uitkomt.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Of wilt u daar niet op wachten?

ADBEIM

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Contact

Mail: info@adbeim.nl

Tel : 088 0 502 502