';

Projectmanagement

Besparing / Kostenbesparing

consultancy

Veel kennis is reeds aanwezig binnen bedrijven, maar ook ontbreek vaak net dat laatste stukje expertise wat een wezenlijk verschil kan maken. De insteek vanuit ADBEIM is dan ook niet dat wij vertellen hoe u het moet gaan doen. Wij luisteren graag naar datgene wat u reeds in gedachten heeft en analyseren en bespreken de mogelijke voor en nadelen. Tijdens dit proces delen wij graag onze expertise met u zodat we ook binnen uw project gezamenlijk de punt op de i kunnen zetten. Wij kennen als geen ander de markt, maar u kent als geen ander uw eigen organisatie. Een samenwerking daarin is dan ook de weg naar een succes.

Onze consultancy dienstverlening kent veel diversiteit. Dat kan inhouden dat u van ons verwacht een beleid te schrijven en daarin ook het voortouw te nemen om dit nieuwe beleid op juiste manier te laten landen binnen uw organisatie.

Of dat u er voor kiest dat met de behoeften die er speelt wij de markt op gaan en de geschikte leverancier zoeken. Maar dat onze rol niet stopt na het geven van advies over de meest geschikte leverancier, maar wij ook de implementatie van de oplossing begeleiden en gedurende de overeenkomst de contacten onderhouden zodat de afgenomen dienstverlening ook blijft aansluiten op de behoefte van uw organisatie.

Of u kiest ervoor dat een van onze consultants aanschuift binnen de lopende projecten en daar ondersteuning geeft die u ‘tijdelijk’ niet vanuit uw eigen organisatie kunt vervullen. Dit kan voortkomen uit ontbreken expertise, uitval door ziekte van een collega of op interim basis tot u wel de juiste kandidaat heeft gevonden voor de functie.

ADBEIM kan u zowel voor de telecom als ICT met veel vraagstukken ondersteunen. Waaronder VOIP, Forced on PABX, IPVPN zowel nationaal als internationaal, vaste en mobiele telefonie waaronder ook internationale mantel afspraken, Private GSM, Oplossingen die een verhoogde beschikbaarheid vereisen, Cloud oplossingen zowel data opslag als hosted voice, Mobile device management, Bereikbaarheid oplossingen, inzet van Smartphones en Tablets in combinatie met eigen WIFI en eigen APN, Mobile only oplossingen. 2G-3G-4G-5G, Video conferencing, En veelal een lastig vraagstuk: hoe garanderen we dat onze gegevens niet op straat komen te liggen.

Bovenstaande is een greep van enkele vraagstukken die wij dagelijks invullen voor onze relaties die wij keer op keer weten te ondersteunen om de punt op de i te verzorgen.

Benieuwd hoe wij het puntje op de i verzorgen? Mooi voorbeeld hiervan is een van onze projecten waarin wij een organisatie hebben begeleid naar een Mobile only oplossing in combinatie met een calamiteiten dienst. Door het vooraf inzetten van slimme oplossingen hebben we kunnen voorkomen dat er achteraf verassingen zouden ontstaan aangaande de mobiele bereikbaarheid.

ADBEIM Projectmanagement Besparing Kostenbesparing
Vul onderstaand formulier in en u ontvangt gratis en vrijblijvend onze brochure.