IDARC®

Bespaar in 5 stappen

ADBEIM IDARC

80% kans dat op uw facturen niet noodzakelijke kosten staan.

Er is geen sector waarin de innovaties elkaar zo snel opvolgen als de ICT.

En ook in de Telecom gaan de ontwikkelingen razendsnel. De kans is dus groot dat u behoefte heeft aan steeds nieuwe tools en technieken. Die zult u doorgaans snel willen doorvoeren – maar gaat u niet iets te snel, waardoor u het risico loopt dat u niet scherp heeft welke diensten inmiddels overbodig zijn? Ook omdat het systematisch documenteren van diensten vaak te wensen overlaat. Kortom, geen zicht op de reële kosten, betekent dat u betaalt voor diensten die u niet meer of nog maar beperkt gebruikt.

%

Ja, tachtig procent kans!

Met IDARC® verdwijnen onnodige kosten snel van uw factuur.

IDARC® realiseert gegarandeerd (!) besparingen op de meest uiteenlopende contracten.

Het besparingsconcept is modulair. U bepaalt zelf welke stappen u zet. Aan u de keuze of wij voor u aan de slag gaan of dat u het (deels) zelf doet. In dat laatste geval zullen wij u begeleiden, wanneer u daar behoefte aan heeft.

Betere voorwaarden. Scherpere prijzen.

Alleen betalen voor wat u nodig heeft.

IDARC® geeft al binnen 2 weken inzicht: waar kunt u besparen en hoeveel? Flexibiliteit is key: u kunt bijsturen wanneer u wilt. Na het doorlopen van het stappenplan bent én blijft u volledig in control. ADBEIM heeft IDARC® succesvol uitgerold in meer dan 20 organisaties. De kosten van dit besparingstraject zijn aantoonbaar binnen 3 tot 6 maanden terugverdiend.

Doe uw voordeel met een beproefd besparingsconcept

Volledig inzicht krijgen in alle diensten en bijbehorende kosten is vaak tijdrovend en complex. Door tijdgebrek en het ontbreken van de noodzakelijke expertise wordt deze klus vaak op de lange baan geschoven. Daarom ontwikkelden we IDARC®. Een beproefd besparingsconcept in vijf stappen: 1) inventariseren, 2) documenteren, 3) adviseren, 4) regisseren en 5) controleren.

Wilt u door ons teruggebeld worden om de mogelijkheden te bespreken?

Vul u telefoonnummer en het door u gewenste tijdstip in, dan bellen wij u wanneer het u uitkomt.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Of wilt u daar niet op wachten?

ADBEIM

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Contact

Mail: info@adbeim.nl

Tel : 088 0 502 502