Over ons

ADBEIM: méér dan advies!

Over ons

ADBEIM
ADviseert, BEmiddelt en IMplementeert.

Al ruim vijftien jaar is ADBEIM sparringpartner voor bedrijven – van MKB tot multinational. We garanderen dat uw performance significant verbetert. Hoe? Door ontwikkelingen nauwgezet te volgen en vanuit een helicopterview technologie te vertalen naar maatwerk. In samenspel met u – én met de leveranciers – zorgen we voor oplossingen die maximaal aansluiten bij uw wensen en eisen. U mag vertrouwen op een uitstekende aanpak en een goede prijs. Wij verzorgen ook de implementatie, snel en goed en nemen u al het werk uit handen.

overziet het geheel betrokken en effectief professioneel en proactief 100% onafhankelijk sterke focus op úw belangen spreekt de taal van opdrachtgever, techneut en leverancier snel resultaat iedereen blijft aan boord maakt nieuwe aanpak monkeyproof

We sturen op een betere overeenkomst.

Want een goed contract kan altijd beter.

ADvies

Dankzij jarenlange ervaring, brede expertise en goede contacten in de markt, is ADBEIM een gewaardeerd partner. We geven onafhankelijk advies dat aansluit op uw wensen en processen. Ook kennen we uw uitdagingen bij het maken van complexe keuzes – of het nu gaat om een herziening van uw contract, het verbeteren van uw bereikbaarheid of de migratie naar een nieuw systeem.

Een transparant advies begint met een goed gesprek: wat vindt u belangrijk, wat heeft u écht nodig, wat zijn de knelpunten, welke ‘quick wins’ zijn haalbaar? Maar ook: welke diensten neemt u af (en onder welke voorwaarden) en welke zijn ongebruikt en dus overbodig? We documenteren onze bevindingen en conclusies. De kosten daarvan verdient u doorgaans in drie maanden terug.

BEmiddeling

We analyseren alle voorstellen van leveranciers. Daarbij zetten we alle plussen en minnen op een rij en laten niets aan het toeval over. We weten precies waar de speelruimte zit. Zo selecteren we – samen met u – de meest geschikte leverancier en onderhandelen we over het contract. Resultaat? De beste overeenkomst! Prijs is vaak de eerste focus, maar de meeste winst zit in de details. Kortom, we selecteren niet louter op prijs, maar kijken naar de oplossing in z’n geheel. Zodat die het beste past bij uw business.

IMplementatie

Het correct implementeren van alle afspraken wordt vaak onderschat. ADBEIM heeft daarvoor de nodige technische expertise en projectkennis in huis. U kunt erop vertrouwen dat we alle afspraken tot in het kleinste detail begeleiden. Het resultaat is een soepele implementatie binnen de grenzen van tijd en budget.

Wij kennen het jargon, hebben aan een half woord genoeg.

Dat maakt de communicatie over elk project sneller, duidelijker en eerlijker.

Wilt u door ons teruggebeld worden om de mogelijkheden te bespreken?

Vul u telefoonnummer en het door u gewenste tijdstip in, dan bellen wij u wanneer het u uitkomt.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Of wilt u daar niet op wachten?

ADBEIM

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Contact

Mail: info@adbeim.nl

Tel : 088 0 502 502