Expense Management

Meer grip op uw kosten

ADBEIM Consultancy

We behoeden u voor onnodige kosten.

Elk bedrijfsproces is aan verandering onderhevig.

Dus kan het gebeuren dat de contracten met leveranciers niet meer aansluiten. Met als consequentie dat u wordt opgezadeld met onnodige kosten. Neem COVID-19: dat vereist al snel een andere manier van werken, met een verschuiving van de kosten tot gevolg. Welke impact heeft dat op uw systemen? Om die vraag te beantwoorden is het belangrijk dat u exact weet welke diensten nú nodig zijn. Zodat ze goed aansluiten bij uw bedrijfsprocessen.

Er is áltijd te besparen.

Kwestie van goed analyseren en scherp onderhandelen.

Leveranciers geven u weliswaar beheer-tools, maar die bieden beperkt inzicht. Of hun overzichten zijn te ingewikkeld. ADBEIM geeft u heldere rapportages op maat. Onze verbruiksrapportages, trendanalyses en boekingsstaten bijvoorbeeld geven u wél volledig inzicht. Deze overzichten sturen we tijdig naar de juiste medewerkers, die in één oogopslag zien welke actie nodig is. Onze rapportages laten ook zien of de leverancier zijn financiële afspraken wel nakomt. Zijn opzeggingen bijvoorbeeld ook daadwerkelijk verwerkt?
Zo niet, dan regelen we dat. We staan objectief in de onderhandelingen met leveranciers, zonder dat emoties het beeld vertroebelen.

Marktconforme prijzen verzekerd!

We beheren de einddata, zodat we tijdig de onderhandelingen starten.

We onderzoeken niet alleen of de dienstverlening van uw leverancier nog aansluit op uw behoeften. We kijken ook of we bestaande diensten effectiever kunnen inzetten. En of aansluitingen nog wel nodig zijn. Wat dat laatste betreft: in de praktijk wordt 5-10% van de aansluitingen niet gebruikt of heeft aandacht nodig. Er valt dus veel te winnen! Ook screenen we uw contracten: we spitten de voorwaarden – vaak taaie documenten – helemaal door. We doorzien de ‘trucjes’ en confronteren de provider daarmee, laten de voorwaarden aanpassen of maken aanvullende afspraken. Verbeteringen worden altijd gerealiseerd.

Ook veel zelf doen? Dat kan.

Maar alleen met een partner met actuele kennis en voldoende lef om scherp te onderhandelen.

Een oplossing die past bij uw processen en business. Dit betekent ook dat u alleen de diensten gaat afnemen die u echt nodig heeft. Dit geeft overzicht, rust en de wetenschap dat de oplossingen future proof zijn, waarmee u verrassingen achteraf voorkomt. Anders gezegd: wij zorgen ervoor dat veranderingen in uw organisatie minimale impact hebben op de lopende contracten. Blijft de provider in gebreke? Dan bedingen we een korting of tegenprestatie. Zeker, dat kan uitmonden in een juridisch steekspel. Ook daarin weten we de weg.

Wilt u door ons teruggebeld worden om de mogelijkheden te bespreken?

Vul u telefoonnummer en het door u gewenste tijdstip in, dan bellen wij u wanneer het u uitkomt.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Of wilt u daar niet op wachten?

ADBEIM

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

Contact

Mail: info@adbeim.nl

Tel : 088 0 502 502